Terug naar de start pagina ..

 


Moeiteloos registreren
De meest gestelde vragen

Logger communicatie

1. Vraag

Ik heb constant problemen met het ophalen van PC-logger registraties als ik mijn lap-top gebruik. Het ophalen wordt constant onderbroken en er wordt geen bestand aangemaakt. Soms gaat de computer zelfs 'hangen'.

Oplossing:

De meest voor de hand liggende oorzaak is een software/hardware conflict in uw lap-top.
Een of meer van onderstaande zaken kan dit veroorzaken:

1. Er is software actief die voortdurend scant naar een zgn. docking station. Deze software raakt in conflict met EasyView zodra deze de seriele poort benaderd. Schakel deze docking station software uit!

2. De IR-poort software kan in conflict zijn met EasyView over het gebruik van de seriele poort. Zet de IR-poort software uit!

3. De Power save functies van uw computer zijn geactiveerd. Deze staat bekend als probleem veroorzaker bij het uitschakelen van de vaste schijf of de seriele poort. Schakel alle power save functies uit!


Algemeen

1. Vraag

Zijn alle INTAB produkten millenniumproof?

Oplossing:

De meeste INTAB produkten werken prima in dit nieuwe millennium. Klik hier voor meer informatie!


Installatie

1. Vraag

Als na de installatie van EasyView het programma wordt opgestart ontstaat een foutmelding die zoiets zegt als "MFC42.DLL is linked for export..." of "The file MFC42.DLL is missing..." en EasyView start niet op.

Oplossing:

Sommige van de MFC gedeelde DLL's die EasyView gebruikt, werden door een andere applicatie gebruikt na de installatie. Normaal gesproken is dit geen probleem omdat deze bestanden tijdens de installatie worden vervangen bij een reboot. In sommige gevallen wordt het vervangen van deze bestanden onderbroken en blijven de oude files gehandhaafd. Dit veroorzaakt bovenstaande foutmelding.
Download deze bestanden gezipt in MFCDLL.ZIP door hier te klikken!. Unzip ze in de C:\Program Files\EasyView\Program directory. Daarna EasyView opnieuw opstarten.

2. Vraag

Ik heb een programmafout gemeldt maar ik weet niet of deze verholpen is in de nieuwste versie van EasyView.

Oplossing:

Zowel de laatste programma modificaties als de update installatie software (EasyView Servicepack) zijn beschikbaar op deze pagina..


Printer Vragen


1. Vraag

Ik heb printerproblemen in EasyView met het type printer dat ik wil gebruiken. Wat moet ik doen ?

Oplossing:

EasyView vergt vrij veel van de printer en zijn driver. Word, Excel en andere Microsoft applicaties zijn niet zo veeleisend, zelfs niet bij het printen van afbeeldingen, en zullen deze problemen dan ook niet veroorzaken.
In sommige gevallen, zoals met de HP Laserjet 4, zal de printerdriver een foutmelding genereren als via de vector methode geprint wordt. Gebruik in dat geval de printer driver van de HP Laserjet III en u zult zien dat het werkt.
Het zou ook kunnen helpen uw instellingen te wijzigen van vector printen naar raster printen.
In alle gevallen raden wij u aan te controleren of er upgrades zijn van uw printerdriver. Hieronder vindt u de internetadressen van de grootste printer distributeurs.

Algemene zoekpagina op Microsoft site
Hewlett Packard
Brother
Epson
Canon

 2. Vraag:

Ik gebruik een kleurenprinter voor EasyView. Sommige kleuren op de print-out komen niet overeen met de kleuren op het scherm. Hoe kan ik dat corrigeren?

Oplossing:

Als geprint wordt in "vector graphics" zoals EasyView doet, zorgt de printerdriver ook voor de aansturing van de kleuren. Sommige drivers hebben een vrij primitieve manier van aansturen waardoor de kleuren niet correct op papier komen. We adviseren hierin een nieuwe driver te halen bij de fabrikant van uw printer.

 3. Vraag 

Ik wil de print-out (zoals preview) in mijn rapport importeren in plaats van hem uit te printen. Ik heb nog geen manier gevonden. Kan dit?

Oplossing 1:
Print naar een bestand in plaats van naar een printer. Controleer de "print to file" check box in het printer setup menu. Ga naar het printer properties menu om een formaat in te stellen dat uw tekstverwerker aan kan. Een plotter driver (HPGL) zal in de meeste gevallen werken. Installeer bijvoorbeeld de HP 7475A driver.
Voeg het extensie ".plt" toe bij het benoemen van het bestand. Het gegenereerde bestand kan nu als een plaatje geïmporteerd worden in bijv. Microsoft Word.

Oplossing 2:
Houdt de ALT-key ingedrukt terwijl u op Print Screen drukt. Dit genereert een "snapshot" van het actieve venster in EasyView en plaatst die op het klembord. Met plakken kan dit in de applicatie van uw keuze worden geplaats.


Hardware


INTAB Benelux
Simon Homburgstraat 9
5431 NN Cuijk
tel: 0485-31.57.34
fax: 0485-31.57.40
Klik voor een e-mail