Terug naar de start pagina ..

          15/28 (Pro)

 


 
 

Plan uw registratie taken als "Projecten"
Klanten hebben aangegeven dat het vaak voorkomt dat dezelde registratie procedure een groot aantal keren herhaald moet worden. Via een "Project" is het mogelijk gemaakt alle relevante instellingen en parameters te combineren tot een "taak" zodat deze taak via een simpele klik herhaald kan worden.

Zo'n "Project" bevat niet alleen de logger instellingen maar ook alle evaluatie- en "presentatie" instellingen zoals de schaalverdeling van de assen, kleuren, formules en de automatisch opslaan gegevens.

Real-time registraties combineren
Combineer verschillende projecten in hetzelfde bestand. Uiteraard dient de bron van de gegevens daarbij verschillend te zijn: COM1, COM2, OPC1 etc.

Data van elke willekeurige bron kan gecombineerd worden met de data van een andere bron, bijvoorbeeld: een PC-Logger en OPC data.  CreŽer een "Groep" projecten in geval van een zich "herhalende taak".

Automatiseer uw registraties
Zodra een project is aangemaakt in de project manager kan deze opgeroepen worden (start/stop/up-load) via de Project Manager of via een project bestand. Project bestanden zijn gekoppeld en worden opgestart zodra EasyView wordt gedubbelklikt.

De operator kan nu de logger bedienen door een simpele dubbelklik op een ikoontje op het "Bureaublad": ťťn om een registratie te Starten, de tweede om een registratie te stoppen en de drede om een registratie op te halen.

Een snelkoppeling naar een project geplaatst in Autostart zal een on-line registratie automatisch opnieuw opstarten na een stroomstoring.

   

 


INTAB Benelux
Simon Homburgstraat 9
5431 NN Cuijk
tel.: 0485-31.57.34
fax: 0485-31.57.40
Klik voor een e-mail