Terug naar de strat pagina ..

 

Moeiteloos registreren
De AAC-2 Data Logger

 


De veelzijdigheid van de PC-Logger systemen AAC-2 en AAC-2 Fast wordt geïllustreerd door het onderstaande
overzicht van opties.
 

64 kB geheugen +Display
Uitbreidingsgeheugen
Software range switching
Stekker Panelen
Analoge ingangen
Digitale I/O (Puls tellers)
Modem Poort
Modem/GSM
Constant current source / Extra spanningsuitgang
Muur console
Mobiele "registratie unit"
Calibratie certificaat

64 kB geheugen + Display

Deze optie is noodzakelijk voor off-line registraties. Het geheugen slaat meer dan 30.000 meetwaarden op. De knoppen naast het display kunnen gebruikt worden om de registratie te starten of te stoppen. In de multimeter mode kunt u uw sensor aansluitingen en uitgangen controleren.
Tijdens het instellen van de registratie op de PC zal het display u hier doorheen loodsen.

 

Uitbreidingsgeheugen - 512kB of 1MB

Breidt de eerste 64kB (+display) geheugen uit in twee stappen.
Voorbeeld: 64+512kB kan één kanaal met een samplefrequentie van 1 sec. 82 uur laten registreren. Een logger met 1MB kan 24 kanalen met een samplefrequentie van 2 min. 32 dagen laten registreren.

 

Software range switching

Configureer de analoge kanalen voor verschillende meetsituaties. Zeer handig als u de AAC-2 voor verschillende toepassingen aanschaft. Zowel de eenheid als het meetbereik kunnen veranderd worden bij het instellen van elke registratie. Mogelijke meetbereiken zijn +/-50mV, +/-100mV, +/-1V, +/-10V, +/-0(4)-20mA.

 

Stekkerpanelen - Snel aansluiten van sensoren

De AAC-2 kan uitgevoerd worden met een stekkerpaneel. Het type connector kan door uzelf bepaald worden.
Voorbeeld: De verschillende thermokoppel connectoren (De afbeelding toont type K, standaard). Voor stroom- of spanningssignalen worden meestal bananen-, BNC- of DIN connectoren toegepast.
Inactive sensoren, zoals de Pt100, vereisen multi-pin connectoren.

 

Analoge ingangen - 8, 16 of 24 kanalen

De AAC-2 kan met 8, 16 of 24 differentiële analoge kanalen geconfigureerd worden. De sensoren worden aangesloten op afneembare schroefconnectoren onder de deksel. Met een dip-switch kunt u de ingang van elk afzonderlijk kanaal aan signaalaarde koppelen; dit maakt hem single ended. Gebruik de gaatjes in de beugel om uw bekabeling op trek te ontlasten.

 

Digitale I/O en puls tellers

Digitale ingangen kunnen de status van een aan/uit signaal in uw proces monitoren.
Digitale uitgangen worden actief bij het overschrijden van alarmgrenzen. Bovengrens en ondergrens kunnen per kanaal worden ingesteld. Deze optie kan uiteraard ook worden gebruikt om radiatoren of pompen te bewaken. Pulstellers worden gebruikt om bijv. flow of TPM te registreren.

 

Modem poort

Gebruik een telefoonverbinding in combinatie met een modem om uw PC-Logger in te stellen of uit te lezen. Deze optie kan ook gebruikt worden in combinatie met mobiele (GSM) telefoons. Flexibele of relatief eenvoudige telefoonverbindingen kunnen meerdere "logger stations" aan. De meetgegevens kunnen automatisch opgehaald worden met geprogrammeerde tussenpozen (bv. eens per dag).

 

Constant current source

Pas het 4-draads weerstand meetprincipe toe om weerstanden te meten (bv. Pt100). De AAC-2 kan met 8, 16 of 24 multiplexe current sources uitgevoerd worden. De sensoren worden niet verwarmd dankzij de lage stroom (0.5mA) en de korte duur (100ms) van de meting.

 

Muur console

Monteer de AAC-2 data logger tegen de muur, tegen het plafond of waar u maar wilt met de muur console.

 

Mobiele "registratie unit"

De AAC-2 kan ingebouwd worden in een robuuste en waterdichte koffer voor applicaties in het veld. Klantspecifieke connectoren worden op de deksel gemonteerd. Het "station" kan uitgebreidt worden met een power supply, accu-voeding, een mobiele telefoon (GSM) en een modem.

 

Calibratie Certificaat

Een "Certificate Of Calibration" wordt bij elke logger bijgeleverd. De Calibratie is volgens de SS-ISO 9001, 9002 en 9003 standaard.
INTAB gebruikt een regelmatig gecalibreerde Wavetec 1281 om te kunnen garanderen dat alle geleverde apparatuur binnen de specificaties vallen.
De calibraties zijn herleidbaar naar de zweedse standaard "Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut (Zweeds Nationaal Laboratorium)" in Borås, Zweden.


INTAB Benelux
Simon Homburgstraat 9
5431 NN Cuijk
tel.: 0485-31.57.34
fax: 0485-31.57.40
Klik voor een e-mail